Spirit FM on Helsingissä toimiva radioasema, joka kuuluu pääkaupunkiseudulla taajuudella 106,9 Mhz. Asema toimi aiemmin nimellä Radio Sputnik ja aloitti lähetyksensä uudella nimellä 15.4.2015. Asema lähettää aamun ja aamupäivän ohjelmansa englannin kielellä. Nimenmuutoksen myötä musiikkilinja on muuttunut ja se keskittyy vastedes rock-musiikkiin ja sen eri alalajeihin.

Spirit FM haluaa tavoittaa pääkaupunkiseudulla vierailevat turistit ja alueella asuvat englantia puhuvat henkilöt, mukaan lukien Venäjältä Suomeen saapuvat turistit, joista varsinkin nuoremmat puhuvat englantia. Ohjelmapäälliköksi on nimitetty yhdysvaltalainen Pete Cato, joka on työskennellyt viime vuodet Moskovassa englanninkielisellä radioasemalla. Spirit FM on ainoa suomalainen yksityisomisteinen radioasema, joka lähettää ohjelmaa venäjäksi.

Nimenmuutoksen myötä radion ohjelmakartta uudistuu ja radiossa tulee esiintymään myös eri artisteja suorissa studiolive-lähetyksissä, jota varten radion studio on juuri remontoitu ja laajennettu.

Nyt soi: - (02:00)
Soittotietoja ei tällä hetkellä saada haettua. Ongelma johtuu useimmiten siitä, ettei radioaseman omien kotisivujen kappalenäyttö toimi.
Vuoden 20 soitetuinta kappaletta
Nimen jälkeen linkit Youtubeen ja Spotifyyn sekä soitot vuoden 2019 aikana
Kuluvan vuoden aikana 0 biisiä, joista eri biisejä .